Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari – singura companie de asigurari din Romania certificata international ca Angajator de Top

Groupama Asigurari – singura companie de asigurari din Romania certificata international ca Angajator de Top

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei locale de asigurari, a castigat in acest an certificarea Angajator de Top in Romania si este singurul asigurator din piata locala caruia i-a fost acordata aceasta distinctie.  

„Certificarea Angajator de Top probeaza eforturile constante pe care le depunem pentru a le oferi colegilor nostri cele mai bune politici, conditii si instrumente de munca, astfel incat acestia sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat – continuitatea si dezvoltarea carierei lor alaturi de cea a clientilor nostri”, a declarat Judith Kiss, Director Resurse Umane Groupama Asigurari. 

Certificarea Angajator de Top este acordata de Top Employer Institute din Olanda, in urma unui amplu proces de audit  si este oferita companiilor din intreaga lume care demonstreaza ca asigura cu succes cadrul organizational optim pentru angajatii sai.
 
Pentru acordarea certificarii, reprezentantii Top Employers au evaluat timp de cateva luni cadrul organizational al Groupama Asigurari urmarind criterii cheie: strategia de atragere si integrare a noilor angajati, strategia de dezvoltare profesionala a angajatilor, managementul performantei, cultura organizationala, competitivitatea pachetelor salariale si al beneficiilor acordate angajatilor si identificarea interna a talentelor. 
 
Din auditul realizat de reprezentantii nostri am putut concluziona ca Groupama Asigurari depune eforturi constante, atat la nivel de resurse umane, cat si resurse financiare, pentru dezvoltarea continua a angajatiilor si pentru imbunatatirea politicilor de resurse umane. Astfel, Groupama Asigurari intra intr-un grup restrans de companii care primesc aceasta certificare, un lucru de care cu siguranta pot fi mandri”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.  
 
Pentru multe informatii despre certificarea Groupama Asigurari consultati pagina: https://www.top-employers.com/en/companyprofiles/ro/groupama-asigurari-romania/