Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurări a obținut Premiul de excelență la Gala Premiilor revistei Business Press Agricol 2018

Groupama Asigurări a obținut Premiul de excelență la Gala Premiilor revistei Business Press Agricol 2018

În data de 23 noiembrie a.c, echipa Business Press a organizat Gala de decernare a premiilor revistei Business Press Agricol.
Desfăşurată într-o atmosferă relaxantă, Gala a reunit parteneri şi colaboratori din agribusiness, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, ai asociaţiilor profesionale din agricultură, fermieri.
Groupama Asigurări a obținut Premiul de Excelență Business Press Agrigol pentru dezvoltarea cu succes a programului ”Asigurările dau roade Groupama Star”. Premiul a fost ridicat de Anca Toporan (Specialist Subscriere Asigurari Agricole).

Asigurările dau roade Groupama Star este singurul program de fidelitate din domeniul asigurărilor agricole, pentru fermieri și oferă condiții mai bune la constatarea daunelor și plata acestora dar și reduceri dedicate, în funcție de categoria de fidelitate.
Beneficiile incluse în planul de fidelizare constituie un set de măsuri suplimentare de atragere şi păstrare a clienţilor pe segmentul agro, principalul avantaj rămânând în continuare produsul de asigurare destinat acestei categorii de clienţi: condiţii de asigurare corecte şi transparente, preţ şi servicii competitive, cu accent pe gestionarea şi soluţionarea daunelor.