Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurări lansează o nouă asigurare de sănătate, dedicată spitalizării și chirurgiei

Groupama Asigurări lansează o nouă asigurare de sănătate, dedicată spitalizării și chirurgiei

București, 27 iulie 2021 – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, lansează Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie, un produs care vine în completarea abonamentului medical și acoperă costurile asociate situațiilor medicale care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale.
Disponibil în două variante de accesare, în orice spital public sau privat sau doar în spitalele private din Rețeaua de sănătate Regina Maria, produsul acoperă cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident, a unei îmbolnăviri sau chiar a unei recidive după un prim eveniment, în limita a 20.000 Euro/an. Indiferent de varianta de accesare aleasă, persoanele asigurate pot opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, între 2.000 Euro și 10.000 Euro, în cazul unei spitalizări cu sau fără intervenție chirurgicală.
Prin reînnoire și plata primei de asigurare, produsul oferă acoperire continuă pe parcursul întregii vieți, fără să fie necesară reevaluarea stării de sănătate la începutul unui nou an contractual.
”Cei mai mulți dintre noi suntem asigurați ai sistemului public de sănătate și avem poate și un abonament medical privat. Acestea sunt instrumente preventive, care ne oferă acces în clinici pentru consultații, analize de laborator și investigații sau reduceri la diverse servicii medicale pe care le folosim pentru diagnosticarea sau tratarea unor afecțiuni minore. Există și situații în care abonamentul medical nu este suficient, cum este cazul unor intervenții chirurgicale sau a unor situații medicale care necesită spitalizare. De aceea am creat produsul Asigurare de sănătate – spitalizare și chirurgie, pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a depăși mai ușor o astfel de situație, care de cele mai multe ori înseamnă nu doar o provocare de ordin fizic și emoțional, ci și un efort financiar considerabil. Ca și alte produse din portofoliul nostru, și acesta este personalizabil și poate fi adaptat unor nevoi specifice” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral