Prima pagina Media Noutati Groupama asigură lotul olimpic care va reprezenta România la a doua ediție a Jocurilor Europene

Groupama asigură lotul olimpic care va reprezenta România la a doua ediție a Jocurilor Europene

Numărătoara inversă este aprope de final pentru sportivii care vor participa la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene, competiția multi-sport găzduită de Minsk, capitala Belarus, în perioada  21-30 iunie. La prima ediție a Jocurilor Europene, care a avut loc la Baku, în Azerbaidjan, în 2015, Echipa Olimpică a României a cucerit 12 medalii – trei de aur, cinci de argint și patru de bronz.

Delegația României este formată din 123 de sportivi care vor concura la toate cele 15 sporturi și discipline sportive: de atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică și ritmica, judo, kaiac-canoe, lupte – feminin, libere și greco-romane, sambo, tenis de masa, tir sportiv și tir cu arcul. Rezultatele obținute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masa, tir cu acul și tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Groupama Asigurări este alături de sportivii români, oferindu-le, ca de fiecare dată, continuitate și întreaga susținere în atingerea performanței la nivel înalt, prin polițe de asigurare de viață și de călătorie. De altfel, Groupama este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, iar pe parcursul celor 7 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ în susținerea loturilor României la cele mai importante evenimente din calendarul olmpic - Jocurile Olimpice de Vară și de Iarnă, Festivalul Olimpic și Sportiv European, Jocurile Olimpice pentru Tineret.

Le urăm mult succes sportivilor noștri!