Prima pagina Media Noutati Francois Coste ales pentru un nou mandat in Consiliului de Administratie al CCIFER

Francois Coste ales pentru un nou mandat in Consiliului de Administratie al CCIFER

In data de 21 martie, in cadrul Adunarii Generale a Consiliului de Administratie CCIFER, au avut loc alegeri pentru patru posturi de administrator si trei cenzori. François Coste, CEO Groupama Asigurari si Jerome France, EMI International, au fost alesi pentru un nou mandat de 3 ani. Cu aceasta ocazie, a fost lansat si Raportul de activitate 2016 si au fost anuntate planurile ambitioase pentru 2017.

Impreuna cu noii membri alesi in Consiliul de Administratie, vom continua sa dezvoltam noi servicii in linie cu directiile strategice ale Camerei: imbunatatirea guvernantei, stabilirea unei strategii digitale pentru a extinde serviciile noastre, lansarea unui marketplace pentru a facilita schimburile intre membri, lansarea unei platforme de e-learning pentru a face mai accesibila formarea colaboratorilor, consolidarea grupurilor de lucru cu teme noi, infiintarea unui serviciu de identificare a oportunitatilor in Franta pentru companiile romanesti.” a declarat Francois Coste, Presedinte CCIFER si CEO Groupama.

CCIFER are trei misiuni principale: anima comunitatea de membri pentru a le permite sa identifice oportunitati de afaceri, propune servicii de acompaniere si de dezvoltare comerciala si reprezinta vocea companiilor franco-romane in dialogul cu partenerii institutionali. 
CCIFER reuneste in prezent 500 de companii membre care reprezinta o cifra de afaceri cumulata de 18 mld euro si 125.000 de locuri de munca directe. In cei 20 de ani de existenta, camera a organizat mai mult de 500 de evenimente, a acompaniat mai mult de 1000 de proiecte de dezvoltarea afacerii si a format mai mult de 1000 de oameni. Serviciile CCIFER au fost gandite pentru a ajuta companiile sa identifice noi oportunitati de afaceri, pentru a le permite sa identifice talente, pentru a-i ajuta sa aiba o pozitionare competitiva in contextul economic actual.