Prima pagina Media Noutati François Coste, CEO Groupama Asigurari, noul presedinte CCIFER

François Coste, CEO Groupama Asigurari, noul presedinte CCIFER

Domnul François Coste, Director General Groupama Asigurari, a fost ales Presedinte al Camerei Franceze de Comert si Industrie din Romania (CCIFER) de catre Consiliul de Administratie al institutiei.

François Coste se afla in Romania din anul 2012 si are o vasta experienta profesionala, de peste 34 de ani, caracterizata printr‐o mare mobilitate geografica (Franta, Norvegia, Nigeria, China, Japonia, Statele Unite, Spania, Romania) si operationala, prin prisma functiilor indeplinite (CFO, Distributie, IT, HR, Operatiuni, CEO), in cadrul unor grupuri internationale de referinta precum Michelin, AXA si Groupama. El s‐a alaturat Consiliului de Administratie al CCIFER incepand cu anul 2013.

"Le multumesc membrilor Consiliului de Administratie al CCIFER pentru incredere si va asigur ca vom continua sa dezvoltam impreuna strategia actuala, care vizeaza consolidarea comunitatii de membri si crearea unei oferte adaptabile de servicii, precum si reprezentarea intereselor noastre in dialogul public" a declarat François Coste.

Domnul Eric Faidy, Presedinte Michelin pentru Europa Centrala si de Sud, isi incheie mandatul de 5 ani in calitate de membru CA al CCIFER si totodata pe cel de Presedinte al acesteia, dupa 3 ani de activitate.

Acest an marcheaza pentru CCIFER 20 de ani de existenta si implicare activa in scopul dezvoltarii intreprinderilor si, in general, a economiei romanesti. CCIFER numara astazi 450 de membri, care reprezinta 15% din PIB si mai mult de 135.000 de locuri de munca in Romania. 

Comunicatul de presă poate fi citit integral aici: