Prima pagina Media Noutati ​Groupama Asigurari, partener principal Anim’est Brasov 2017

​Groupama Asigurari, partener principal Anim’est Brasov 2017

Groupama Asigurari continua parteneriatul cu Festivalului International de Film de Animatie Anim’est pentru al patrulea an consecutiv. Festivalul s-a desfasurat in perioada 29 iunie - 2 iulie in Piata Sfatului si la Centrul Cultural Reduta din Brasov, iar Groupama Asigurari a fost prezenta in calitate de sponsor principal.

Sustinerea pe care Groupama Asigurari continua sa o acorde cinematografiei de 8 ani încoace se inscrie in politica de responsabilitate sociala si sponsoring si este o dovada in plus a angajamentului pe termen lung. In acest context, parteneriatul cu Asociatia ANIMEST completeaza seria actiunilor pe care le dezvoltam in zona de cinema.

In cadrul editiei Anim’est Brasov 2017, spectatorii au avut oportunitatea de a urmari o retrospectiva a celor mai de succes filme de animatie proiectate in anii anteriori la Anim’est Bucuresti, dar si animatii aparute recent, precum Sing, Secret Life of Pets, Trolls. Proiectiile au rulat atat in aer liber in Piata Sfatului, piata centrala a orasului, dar si in incinta Centrului Cultural Reduta. Tot in cadrul festivalului de la Brasov au fost proiectate cele mai bune scurt metraje romanesti din ultimii ani.

Proiectiile din cadrul Festivalului Anim’est Brasov 2017 au fost completate de evenimente precum prezentarea filmului Splendida moarte accident de Sergiu Negulici, prezentarea platformei educationale Animation Worksheep, concerte sustinute de Bucharest Jazz Orchestra si ORKID si cine-concertul cu Motanul Felix.