Prima pagina Media Noutati ​Groupama Asigurări oferă bucurie de Crăciun

​Groupama Asigurări oferă bucurie de Crăciun

Pentru al doilea an consecutiv Groupama Asigurări oferă bucurie de Crăciun
Pentru al doilea an consecutiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi în acord cu valorile companiei, Groupama Asigurări a organizat și susținut în intern o campanie socială în beneficiul a 99 de copii aflaţi în grija Asociaţiei Valentina.

Angajații Groupama Asigurări s-au implicat voluntar în proiectul: “Oferă bucurie de Crăciun “ și în mai puțin de două ore de la startul campaniei, toți copiii aveau deja câte un „Moș Crăciun” desemnat.
La fel ca și anul trecut, copiii au fost invitați să își scrie dorințele și să le expedieze către Moș Crăciun. Cu toții ne-am străduit să îndeplinim cât mai exact dorințele copiilor, iar bucuria acestora s-a văzut din plin la serbarea Asociației, când Moșul le-a înmânat darurile mult așteptate.

Dintre cei 99 de copii, 40 sunt elevi (7-18 ani) iar 59 sunt preşcolari. Aceştia provin din medii defavorizate, ori care se confruntă cu situaţii de risc sau foarte dificile şi se află în centrele de zi ale Asociaţiei Valentina unde primesc îngrijiri medicale, mâncare şi ajutor şcolar.
Dacă pentru pentru toți cei implicați în campanie, a fost doar un mic gest, suntem siguri că pentru copii venirea Moșului a reprezentat o mare bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă.

Pe acestă cale, Groupama Asigurări mulțumește tuturor pentru implicare și pentru eforturile depuse şi vă dorește să aveţi parte de sărbători liniştite și fără griji!