Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari introduce serviciul „A doua opinie medicala” pentru politele de viata si sanatate

Groupama Asigurari introduce serviciul „A doua opinie medicala” pentru politele de viata si sanatate

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania, a introdus serviciul „A doua opinie medicala” pentru clientii care au o asigurare de viata sau sanatate. Serviciul, oferit in colaborare cu reteaua globala de servicii medicale Best Doctors, le ofera clientilor Groupama Asigurari acces gratuit la expertiza medicala a peste 50.000 de specialisti internationali, pe toata perioada in care detin o polita de asigurare, confirmand astfel angajamentul companiei de oferi clientilor beneficii relevante, in mod simplu si previzibil.

Accesul la o a doua opinie medicala este o practica uzuala in lume, devenind, cu timpul, un pas firesc care preceda si valideaza tratamentul, atunci cand este cazul. Un diagnostic serios are adesea un impact devastator asupra pacientului si de aceea este nevoie, in multe randuri, de opinia unui al doilea specialist, insa este un proces care poate implica eforturi insemnate din partea pacientului – atat in ceea ce priveste timpul, cat si resursele financiare. In acest context, am decis sa introducem «A doua opinie medicala», care le ofera clientilor Groupama din segmentele de viata si sanatate acces gratuit si facil la reteaua globala Best Doctors. Lansarea noului instrument reprezinta un pas natural pentru noi, cu atat mai mult cu cat acesta este gratuit, avand in vedere ca nevoile clientului se afla in centrul preocuparilor noastre, iar unul dintre obiectivele noastre este sa oferim servicii de calitate, la un pret corect si intr-un mod simplu si previzibil”, a declarat Georgiana Miron, Director Divizia Marketing & Comunicare, Groupama Asigurari.    

Descarca Comunicatul de presa integral: