Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a sustinut cea de-a cincea editie a Transilvania Rally - 2015

Groupama Asigurari a sustinut cea de-a cincea editie a Transilvania Rally - 2015

In perioada 16 – 18 iulie 2015 a avut loc  la Cluj, Transilvania Rally 2015, cea de-a 5-a etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop. Groupama Asigurari a fost partener al competitiei, un eveniment complex menit sa grupeze toate initiativele echipei de raliuri Napoca Rally Academy, atat in domeniul sportiv, cat si in educatie, campanii sociale, teambuilding si defensive driving. 

Groupama Asigurari a fost prezenta in toate cele 3 zile de competitie, unde angajații au oferit suport, materiale si informatii tuturor vizitatorilor stand-ului.
Photo booth-ul de la standul Groupama Asigurari a atras foarte multi spectatori, care au fost invitati sa faca fotografii in ipostaze amuzante, pe care le-au primit pe loc, in format fizic, intr-o rama dedicata. 

Startul Festiv pentru prezentarea echipajelor a avut loc joi, 16 iulie incepand cu ora 18:00, in Piata Unirii din Cluj Napoca. In 17 si 18 iulie, participantii Transilvania Rally au parcurs traseele de concurs in problele clasice de munte, din localitatile Turda, Floresti, Huedin, Rasca, Belis, Margau, Calatele, Manastireni, Ciurila. In fiecare seara dupa traseele montane, au urmat Super Specialele care s-au desfasurat in incinta parcarii Polus Center, unde pilotii au facut spectacol pe circuit inchis. Competitia s-a incheiat sambata cu festivitatea de premiere a castigatorilor.
Clujenii Simone Tempestini – Dorin Pulpea au cistigat editia din acest an a Transilvania Rally, a 5-a etapa din cadrul Campionatului National, in clasamentul final. Echipajul de la Napoca Rally Academy a fost cronometrat cu timpul de 1 ora 4 minute si 38 de secunde. De altfel, raliul a fost dominat de clujeni. Pe pozitia secunda s-a clasat echipajul Bogdan Marisca – Carmen Poenaru, iar pe locul al treilea s-a clasat Marco Tempestini –Toni Avram.
 
Transilvania Rally 2015 a cuprins 11 probe speciale, iar traseul pregatit a avut o lungime totală de 123 km. 
Castigătorii pe probe speciale au fost:
1. Gerbo Szabo – Karoly Borbely   (Mitsubishi Lancer Evo 9)
2. Edwin Keleti – Botond Csomortani (Ford Fiesta R5)
3. Simone Tempestini – Dorin Pulpea (Ford Fiesta R5)
 
Clasamentul final complet:
1. Simone Tempestini – Dorin Pulpea (Ford Fiesta R5)
2. Bogdan Marisca – Carmen Poenaru (Ford Fiesta R5)
3. Marco Tempestini – Toni Avram (Ford Fiesta R5)
4. Raul Badiu – Gabriel Lazar (Renault Clio)
5. Edwin Keleti – Botond Csomortani (Ford Fiesta R5)
6. Alexandru Filip – Bogdan Iancu (Renault Clio)
7. Dan Girtofan – Tudor Mirza (Skoda Fabia Super 2000)
8. Vlad Cosma – Diana Hategan (Suzuki Swift Sport)
9. Mihai Manole – Marc Banca (Peugeot 208 R2)
10. Sebastian Gioarsa – Raluca Magdas (Renault Twingo R2 Evo)