Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari premiata pentru calitatea serviciilor

Groupama Asigurari premiata pentru calitatea serviciilor

Groupama Asigurări a fost premiată în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor, ce a avut loc în seara zilei de 25 martie la Hotel Radisson din Bucureşti.

Gala Premiilor Pieţei Asigurărilor este un eveniment de tradiţie, organizat de Revista PRIMM - Asigurări & Pensii cu scopul de a crea noi standarde în piaţa de profil şi de a recompensa performanţa, eficienţa şi calitatea în industria asigurărilor din România. Cu prilejul acestui eveniment, companiile de asigurări generale, de viaţă şi brokeraj în asigurări sunt premiate pentru rezultatele obţinute, pentru produsele de asigurare, contribuţia la dezvoltarea pieţei, calitatea serviciilor, dezvoltarea durabilă, dezvoltarea internaţională, fiind acordate şi premii speciale unor profesionişti de succes. Totodată, a fost premiată şi performanţa sucursalelor şi agenţiilor companiilor de asigurări generale, de viaţă şi brokeraj în asigurări aflate pe primele 5 locuri în Topurile Judeţene.

Şi în acest an, grija şi atenţia pentru serviciile oferite clienţilor au fost răsplătite cu Premiul pentru Calitatea Serviciilor pe care Groupama Asigurări îl primeşte pentru a trei oară (2012, 2014, 2015). Această distincţie este totodată o recunoaştere a faptului că, pentru al doilea an consecutiv, Groupama Asigurări este asigurătorul cu cel mai mic număr de reclamaţii înregistrate la ASF, din top 5 companii de asigurări generale şi compozite. 

Potrivit Revistei PRIMM Asigurări & Pensii, premiul pentru Calitatea Serviciilor – Asigurări Generale « se acorda acelei companii care, în mod constant, se racordează la cerinţele pieţei, întrunind aprecierea clienţilor şi a partenerilor de afaceri pentru calitatea serviciilor furnizate. Criteriile de selecţie sunt: votul brokerilor de asigurare, votul service-urilor auto, votul marilor companii şi IMM-urilor, abonaţi ai revistei PRIMM Asigurari & Pensii, studiul sociologic realizat de MEDNET pentru Media XPRIMM. »

Totodată, a fost recompensată performanţa agenţiilor Groupama aflate în top 5 asigurători la nivelul fiecărui judeţ. Criteriul de selecţie a fost volumul local de afaceri cuantificat prin intermediul Primelor Brute Subscrise.  
 
Premiu Regiune
I Caras-Severin
I Covasna
II Constanta
III Arges
III Calarasi
III Iasi
III Sibiu
III Teleorman
III Valcea
III Bucuresti-Ilfov
IV Bihor
IV Brasov
IV Gorj 
IV Ialomita
IV Suceava
IV Tulcea
V Arad
V Botosani
V Dolj
V Giurgiu
V Maramures
V Mehedinti
V Neamt
V Timis