Prima pagina Media Comunicat de presa Proiectul pilot Autocontrol – prima polita de asigurari al carei pret este legat direct de comportamentul soferilor

Proiectul pilot Autocontrol – prima polita de asigurari al carei pret este legat direct de comportamentul soferilor

Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic. Acesta va fi evaluat printr-un dispozitiv telematic instalat pe autovehiculul clientului, care inregistreaza o serie de informatii privind stilul de condus, evenimentele in trafic si alte date relevante, pe baza carora va fi oferit un rating. Clientii îsi pot verifica in timp real ratingul si isi pot ajusta deci comportamentul, avand astfel control direct asupra pretului politei. Groupama este primul asigurator din Romania care introduce acest dispozitiv pentru a permite actualizarea tarifului CASCO.

Clauza Autocontrol poate fi atasata unei polite CASCO, atunci cand clientul alege plata in 4 rate si prima totala este mai mare sau egală cu 800 euro/an. Achizitionarea acestei clauze ofera imediat o reducere de 20% la prima rata CASCO.  

Descarca Comunicatul de presa integral: