Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama – pentru a șasea oară consecutiv certificată internațional ca Angajator de Top

Groupama – pentru a șasea oară consecutiv certificată internațional ca Angajator de Top

București, 17 ianuarie 2023 - Groupama, liderul pieței de asigurări din România, a obținut și în 2023 certificarea Angajator de Top, acordată de Top Employer Institute din Olanda, cel mai prestigios institut din domeniu.
 
„Este o onoare să fim recunoscuți pentru al șaselea an consecutiv ca Angajator de Top de către Top Employer Institute. În spatele acestei reușite stau eforturi susținute, agilitate și un plan de acțiuni bine pus la punct, toate ajutându-ne să le oferim colegilor noștri continuitate, siguranță și încredere. Am construit o cultură organizațională solidă, o cultură a leadership-ului care oferă spațiu și sprijin pentru dezvoltare, încurajează performanța, colaborarea și oferă un cadru optim pentru inovație. O cultură transparentă, sinceră, care acceptă oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele. Pentru că la Groupama nu este vorba doar de un job, ci de un mediu care să ne inspire pe noi toți , să ne ofere acces la programe de dezvoltare personală și profesională, dar și echilibru între muncă și viață personală. Acestea sunt doar câteva dintre bunele practici care fac din compania noastră un angajator de top”, a declarat Judith Kis, Director Resurse Umane și Logistică, Groupama.

Descarcă Comunicatul de presă integral