Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Prevenire

Prevenire

Deoarece consideram ca prevenirea joaca un rol important in diminuarea riscurilor, derulam numeroase proiecte de educare si informare. 

Partener al Politiei Romane

In ultimii 7 ani, Groupama Asigurari a dezvoltat un parteneriat strategic impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane, o colaborare ce depaseste granitele unei simple actiuni de sponsorizare, nu doar prin continuitate, dar si prin implicarea activa in toate etapele de gandire si de implementare a activitatilor. Este un angajament reciproc care continua sa aduca rezultate, cu fiecare campanie nationala de prevenire pe care o desfasuram. este sloganul celei mai recente campanii de prevenire a furturilor din locuinţe, realizată ȋn cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române și Groupama Asigurări.
  • Paza bună trece primejdia rea! (decembrie 2018) - acțiune în parteneriat cu Poliția Română a cărei desfășurare a avut loc într-unul dintre mall-urile din București pentru prevenirea furturilor din locuințe. https://www.youtube.com/watch?v=RKWNKR2_fbo  
  • Paza bună trece primejdia rea! - este sloganul celei mai recente campanii de prevenire (2018) a furturilor din locuinţe, realizată ȋn cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române și Groupama Asigurări.
  • Hoţii sunt creativi, fii preventiv! - s-a desfăşurat până la finalul anului 2017. Iniţiativa s-a înscrie în suita de acţiuni derulate în cadrul parteneriatului  dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Groupam
  • Neglijența, invitație deschisă la furt! - s-a desfășurat la nivel national in perioada martie - septembrie 2016.

  • Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi! – Campania s-a desfasurat in perioada aprilie - septembrie 2014, la nivel national , si a avut ca scop atentionarea si informarea publicului asupra masurilor de prevenire a furturilor din locuinte, de/din automobile si a talhariilor. Initiativa a fost promovata printr-o campanie de comunicare integrata, ce a cuprins mai multe componente: platforma online dedicata, mesaje de prevenire, o productie video devenita viral, intalniri cu publicul tinta, newsletter intern si peste 150.000 flyere si 5000 de afise cu recomandari pentru prevenirea infractiunilor, expuse si distribuite in sediile unitatilor de politie si in agentiile Groupama, in centre comerciale si in diferite spatii publice.
  • Nu-ti scapa casa din ochi! – Campania s-a derulat in perioada mai-iulie 2013 si a vizat transmiterea de recomandari preventive cu privire la furturile din locuinte. Materialele de campanile au fost distribuite la nivel national si contineau date reale si statistici despre fenomenul furtului din locuinte dar si sfaturi, recomandari sau informatii utile despre evitarea ori reducerea riscului unei astfel de experiente.
  • Nu-ti lasa masina la indemana hotilor! – Campania s-a desfasurat in anul 2012 si a promovat mesaje pe tema prevenirii furturilor de si din autoturisme.
  • Fii precaut. Hotii nu dorm! – Campania s-a desfasurat intre lunile decembrie 2011 – ianuarie 2012 si avut un caracter informativ-preventiv pe tema furtului din locuinte. 

Partener al Crosului Casiopeea - crosul si marsul pentru prevenirea cancerului la san

Solidaritatea este una din valorile fundamentale pe care se bazeaza actiunile Groupama Asigurari, iar preventia prin sport este una din liniile de sponsoring cu impact direct în societate. Astfel, sprijinim si promovam actiuni devenite deja traditie, precum Crosul Casiopeea, un eveniment caritabil, de strângere de fonduri, cu ajutorul cărora sunt oferite proteze mamare femeilor care au suferit o mastectomie, in completarea sustinerii de care acestea beneficiaza prin programul national dedicat persoanelor care sufera de cancer la san. In urma crosurilor oranizate in anii precedenti, la care au participat peste 8.500 de persoane din peste 70 de companii, Casiopeea a reusit sa ofere peste 650 de proteze mamare. In 2018, Groupama Asigurari a câștigat locul 1 la categoria Corporate Challenge, fiind compania cu cel mai mare număr de participanți înscriși la cursă.

Partener al Transilvania Napoca Rally Academy

Groupama Asigurari sustine performantele sportive din domeniul sporturilor auto in calitate de partener al echipei de raliu Transilvania Napoca Rally si al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Napoca Rally este un proiect complex, menit sa grupeze toate initiativele echipei de raliuri cu acelasi nume, atat in domeniul sportiv, cat si in educatie, campanii sociale, teambuilding si defensive driving.