Prima pagina Despre Noi Despre Grupul Groupama

Despre Grupul Groupama

Cu peste 100 de ani de istorie, Grupul Groupama este unul dintre liderii internaționai ai industriei de asigurări. Născut din mutualismul agricol francez și bazându-și strategia de distribuție pe multiple canale și o strategie multibrand (Groupama, Gan și Amaguiz.com), Grupul își propune să fie alături de clienții și partenerii săi în momentele cheie din viețile acestora.

Povestea Groupama începe în 4 iulie 1900, prin semnarea unei legi ce a pus bazele Asigurărilor Mutuale Agricole în Franța. Câțiva ani mai târziu, în 1986,  a fost creat numele ”Groupama”, aducând astfel împreună toate entitățile unui grup adaptat la noile condiții economice și o piață financiară în curs de globalizare. 

Prin activitatea si istoria sa, Grupul a fost intodeauna prezent in domeniile privind responsabilitatea economica si sociala, prevenirea si gestionarea riscurilor constituind axe majore de dezvoltare.

În România Grupul a pătruns progresiv, prin achiziționarea a trei companii locale de asigurări: Asiban, BT Asigurări și OTP Asigurări

Mai multe detalii aici: https://www.groupama.com/en