Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Raport de sustenabilitate

Raport de sustenabilitate

Raport de Responsabilitate Sociala Corporativa Groupama Asigurari  2020

Acesta este cel de-al treilea raport de sustenabilitate realizat de S.C. Groupama Asigurari S.A., filiala locala a Groupama Group.
 
Raportul descrie activitatea companiei in perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019 si a fost dezvoltat utilizand standardele Global Reporting Initiative (raport GRI Referenced). Temele material au fost determinate in urma unei analize a industriei la nivel international, luand in calcul in acelasi timp contextul national.
 
Pentru intrebari, informatii suplimentare si opinii, va rugam sa ne scrieti la: e-mail: oana.bica@groupama.ro sau la adresa: Bucuresti, Sector 1, str. Mihai Eminescu, nr. 45, Romania.

Sustenabilitate

Groupama Asigurari S.A., participant la piata financiara, in calitate de societate de asigurari ce pune la dispozitie produse de investitii bazate pe asigurari (IPIB) isi propune ca pe termen lung sa urmeze directia Grupului din care face parte si anume sa joace pe viitor un rol activ în investitiile responsabile. Societatea este constienta de faptul ca includerea criteriilor de mediu, sociale si de buna guvernanta (ESG) in deciziile sale de investitii poate constitui, pe termen mediu si lung, un motor pentru obtinerea de randamente ajustate la risc mai mari decat cele de pe piata. In plus, orientarile Grupului prevad o politica de investitii bazata pe criterii de mediu, sociale si de guvernanta, cu scopul de a sprijini tranzitia ecologica și energetica catre o economie mai durabila. Mai multe detalii aici: Politica Groupama Asigurari S.A. privind integrarea riscului de durabilitate in procesele de luare a deciziei investitionale