Prima pagina Csr Si Parteneriate Sponsoring sportiv

Sponsoring sportiv

Prin promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, ne angajăm să încurajăm acțiunile care se aliniază acestor principii și să susținem performanța sportivă.

Asigurător oficial al Federației Române de Rugby și echipei naționale de rugby Stejarii

În 2018, Groupama Asigurări a devenit asigurătorul oficial al Echipei Naționale de Rugby și al Federației Române de Rugby (FRR), reconfirmând astfel susținerea pentru sportul românesc. Sportivii și membrii staff-ului beneficiază de asigurări de călătorie și de viață pentru delegațiile la diferite competiții, fie ele naționale sau internaționale, asigurări de incendiu și alte calamități, asigurări de sănătate, precum și polițe de asigurare obligatorie și facultativă pentru flotele de autovehicule. Între riscurile acoperite de polițe, în cazul asigurării selecționatei naționale de rugby, se numără cheltuielile medicale, inclusiv cele de urgență sau spitalizare.

Groupama are o lungă istorie privind implicarea în sport, cu proiecte multiple ȋn domenii precum ciclismul sau sailing-ul la nivel de Grup. În ceea ce priveşte rugby-ul, ȋn Franța, Groupama este partener de durată al acestui sport, la diferite nivele competitive.