Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Sponsoring sportiv

Sponsoring sportiv


In Romania, Groupama este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, prin prisma unui parteneriat  durabil, in linie cu valorile noastre: responsabilitate, solidarite, proximitate.Reusim astfel sa contribuim la succesul si siguranta sportivilor romani, sanatatea fiind esentiala pentru performanta. Suntem alaturi de COSR din anul 2012, comunicand in jurul urmatoarelor evenimente:
  • Jocurile Olimpice de vara, Londra 2012 – JO de vara de la Londra au marcat in 2012 debutul unui parteneriat de trei ani intre Groupama Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Groupama a pus la dispozitia intregului lot sportiv polite de asigurare, devenind astfel asiguratorul oficial al COSR. Performanta olimpicilor romani a fost sustinuta de Groupama Asigurari pe doua directii: preluarea unor griji prin prisma serviciilor oferite si crearea unor canale de comunicare prin care mesajul de sustinere al fiecarui roman sa poata ajunge la echipa olimpica.
  • Festivalul Olimpic al Tineretului European, Brasov 2013 – Groupama Asigurari a confirmat parteneriatul de succes cu COSR prin sustinerea sportivilor romani participanti la Festivalul Olimpic al Tineretului European, organizat in premiera în Romania, in februarie 2013, la Brasov.
  • Jocurile Olimpice de iarna, Soci 2014 – cu prilejul JO de la Soci, din perioada 7-23 februarie 2014, Groupama a desfasurat o ampla campanie de comunicare, sub sloganul „Descopera spiritul olimpic!”
  • Jocurile Olimpice pentru tineret, Nanjing 2014 – In august 2014, Groupama a continuat traditia de a fi alaturi de sportivii romani, asigurand intreaga delegatie prezenta la JO de vara de la Nanjing. 
  • Jocurile Olimpice de iarna moderne - a XXIII-a editie, Pyeong Chang 2018
  • Jocurile Olimpice pentru tineret, Buenos Aires 2018 - În iulie 2018, Groupama Asigurări a fost din nou alătuti de sportivii români care au cucerit 8 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint, 3 de bronz.