Prima pagina Csr Si Parteneriate Implicare in comunitate

Implicare in comunitate

Ambasador CSR
În 2020, Groupama Asigurări a lansat programul Ambasador CSR, prin intermediul căruia, angajații companiei, indiferent de funcția ocupată, au putut să se implice voluntar în dezvoltarea de proiecte de CSR în comunitățile lor. Pe parcursul anului au fost implementate 10 proiecte, în București, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Mehedinți, Oradea, Timisoara, Cluj sau Sibiu. Nevoile adresate au fost unele de bază, printre care facilitarea accesului la educație, îmbunătățirea condițiilor de viață pentru persoane din medii defavorizate, încurajarea practicării sportului în rândul copiilor și tinerilor sau oferirea unei bucurii în prag de sărbători pentru copii din centre de plasament.

Campania socială Oferă bucurie de Crăciun!
Campania a fost demarată în anul 2013, se desfășoară anual în perioada sărbătorilor de iarnă și se adresează copiilor de la Școala Generală și Grădinițele din satele Fâstâci și Bălești din Județul Vaslui, copii care provin din familii fără posibilități financiare. Fiecare elev scrie o scrisoare către Moș Crăciun, acestea urmând să ajungă la angajații Groupama, care își aleg cărui copil doresc să îi îndeplinească dorințele. Mai mult de a aduce o bucurie sezonieră, campania „Oferă bucurie de Crăciun” își propune să aducă o schimbare durabilă în comunitate, prin felul în care contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copii, prevenirea abandonului școlar și facilitarea accesului la educație.
În 2013 campania a pornit cu 50 de copii cărora le-au fost îndeplinite dorințele, ajungând ca în 2020 să numere 242 de beneficiari.