Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
196, respectiv 7.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Actiuni ale Grupului

Actiuni ale Grupului

De peste 55 de ani, Groupama dezvolta o politica activa de preintampinare a riscurilor, mai ales in domeniile de prevenire, sanatate (Fundatia Groupama pentru Sanatate) si cinematografie (Fundatia Gan pentru Cinema). Forta Grupului se sprijina pe principiile sale de actiune, mostenite din mutualismul agricol: solidaritate, responsabilitate si proximitate. Prin activitatea si istoria sa, Grupul a fost intodeauna prezent in domenii privind responsabilitatea economica si sociala, prevenirea si gestionarea riscurilor fiind chiar esenta termenului de asigurare. 
 

4 directii strategice de responsabilitate sociala corporativa, definite pentru perioada 2016-2018

  • Un asigurator responsabil din punct de vedere social – oferta de servicii si produse concepute in spiritul responsabilitatii din punct de vedere social si al protectiei mediului, care sa raspunda asteptarilor diverse ale clientilor (include și Fundatia Groupama pentru Sanatate  – combaterea, prevenirea si cercetarea maladiilor rare, implicarea angajatilor in sustinerea activitatilor Fundatiei, dezvoltarea initiativelor locale privind actiuni umanitare si de cercetare in domeniul sanatatii)
  • Politica de prevenire, prin sustinerea dezvoltarii durabile si a parteneriatelor responsabile
  • Angajator responsabil - promovarea egalitatii de gen, a calitatii la locul de munca si combaterea discriminarii
  • Respect pentru mediul inconjurator – reducerea emisiilor de dioxid de carbon si a consumului de hartie