Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
152, respectiv 2.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Colectia de avantaje Best doctors

Colecția de Avantaje de la Groupama Asigurări

Suntem prima companie de asigurări care trece de la promisiuni la angajamente prin creșterea calității. De aceea, produsele noastre vin cu un set de servicii asociate gratuite gândite pentru o experiență mai bună a clientului: Colecția de Avantaje de la Groupama Asigurări.


Best doctors

Best doctors

Groupama Asigurări S.A. oferă, prin intermediul Best Doctors şi fără costuri suplimentare, acces la serviciul pentru a doua opinie medicală. 

Acest serviciu suplimentar are două componente:

InterConsultation

a doua opinie medicală bazată pe analiza documentelor medicale puse la dispoziţia Best Doctors în mod direct de către tine . Analiza documentelor medicale va fi efectuată de către un medic specialist din reţeaua internaţională Best Doctors, cu specializarea potrivită pentru caz, care va furniza opinia medicală sub forma unui raport cu opinia medicală, în limbile română şi engleză.

Serviciul “A doua opinie medicală” este valabil pentru următoarele categorii de poliţe de asigurare în vigoare, cu primele/ratele de primă de asigurare plătite la zi (inclusiv în perioada de graţie):

ü Poliţe de protecţie în caz de deces cu suma asigurată constantă cu durata mai mare de 1 an sau cu reînnoire automată

ü Poliţe de protecţie în caz de deces cu suma asigurată descrescătoare, cu primă unică

ü Poliţe mixte de viaţă

ü    Poliţe de viaţă cu economisire pentru copii

ü Poliţe individuale de sănătate

Ask the Expert

un răspuns la întrebările medicale pe care le poti adresa în legatură cu un diagnostic primit, fără a fi necesară transmiterea de documente medicale. Pe baza informaţiilor furnizate telefonic, răspunsul îl vei primi sub forma unui raport medical ușor de înțeles, întocmit de către un medic cu specializarea potrivită pentru caz. Acest raport medical va fi transmis direct către dumneavoastră, prin intermediul e-mailului.

  0800 895 284


 

                                                                                          

                                                                              

Groupama Asigurări S.A. nu are calitatea de furnizor de servicii medicale şi nu este răspunzătoare pentru opiniile medicale obţinute de asiguraţi de la Best Doctors ca urmare a utilizării serviciului. Opiniile primite nu vor ajunge la cunoştinţa Groupama Asigurări SA.