Prima pagina Media Noutati Informare Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Informare Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Vă informăm că începând de azi, 14 martie, Camera de Urgențe de la Spitalul Euroclinic Regina Maria va fi relocată temporar în Spitalul Ponderas. Ambulatoriul spitalului rămâne deschis. De asemenea, pentru siguranța tuturor, la intrarea în spitalul Euroclinic, a fost creată o zonă de triaj pentru toți pacienții și însoțitorii lor prezenți în spital pentru consultațiile sau spitalizările programate. Urgențele medicale vor fi direcționate către Camera de Urgență a spitalului Ponderas, care are program non-stop 24/24 de ore, 7/7 zile. Excepție fac cazurile de urgență de neurologie și cardiologie care necesită spitalizare și care vor fi direcționate către Spitalul de Urgență Floreasca. Serviciile medicale pentru abonați și asigurați vor fi acordate în această perioadă în camera de gardă Ponderas.

Dacă există persoane suspectate de infecție cu COVID-19, acestea vor fi direcționate imediat către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Bals ”și Spitalul Clinic„ Dr. Victor Babeș ”. Doar spitalele publice de boli infecțioase desemnate de autorități sunt autorizate să primească și să ofere îngrijiri pacienților cu suspiciune / infecție cu COVID-19.

Partenerul nostru rețeaua de sănătate Regina Maria ne-a asigurat că ia în permanență măsuri pentru îmbunătățirea calității și controlului riscului de infecție. Întregul personal a fost instruit atât pentru măsurile de igienă a mâinilor, cât și pentru toate spațiile, precum și pentru identificarea cazurilor suspecte de infecție cu coronavirus. Sunt respectate și puse în aplicare toate măsurile recomandate de autorități și este menținut un contact constant cu acestea.

Vă invităm să parcurgeți și următoarele materiale: