Prima pagina Media Noutati Safety Box Groupama Asigurari pe plaja in Vama Veche

Safety Box Groupama Asigurari pe plaja in Vama Veche

Inovatie in comunicare si simplificarea vietii clientilor sau prospectilor nostri: Safety Box Groupama Asigurari pe plaja in Vama Veche.
Pentru Groupama Asigurari, prevenirea riscurilor reprezinta o directie strategica de dezvoltare in zona de responsabilitate sociala, decurgand in mod firesc din misiunea noastra de asigurator responsabil . Suntem astfel alaturi de cei mai importanti parteneri ai nostri, clientii, asigurandu-le continuitatea planurilor in toate momentele cu adevarat importante din viata lor. Totodata, una dintre preocuparile noastre constante ramane aceea de a crea o experienta cat mai buna a clientului in relatia cu Groupama Asigurari, prin servicii simple si  inovatoare.

Astfel, continuand seria proiectelor de inovatie in comunicare, am implementat in premiera un sistem de Safety Box pe litoral, alegand astfel nu doar un mod neconventional de comunicare dar si un loc neutilizat in mod curent pentru astfel de actiuni. 
Rolul acestor Safety Box este de a depozita in siguranta obiecte mici de valoare pe care persoanele care vin la plaja le au in posesie precum telefoane, ochelari de soare, etc, acestia primind o bratara care are incorporata o cheie, pe care o poarta cu ei si astfel se pot bucura alaturi de cei dragi de momentele petrecute impreuna, fara griji.

Sistemul  Safety box a fost montat pe plaja Oasis Beach din Vama Veche timp de o luna de zile incepand cu data de 1 august. Avand in vedere adaptabilitatea sistemului si elementele de inovatie, acesta va putea fi implementat in viitor si in cadrul altor proiecte, evenimente, actiuni menite sa vina in ajutorul clientilor si partenerilor nostri.