Prima pagina Media Noutati Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice, dedicată spitalizării și chirurgiei

Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice, dedicată spitalizării și chirurgiei

Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice, dedicată spitalizării și chirurgiei

București, 4 noiembrie 2021 – Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, lansează Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie dedicată IMM-urilor, un instrument prin care companiile, indiferent de mărime, pot oferi sprijin financiar angajaților și familiilor acestora, atunci când se confruntă cu un eveniment neprevăzut.

Asigurarea de sănătate privată este un produs ideal pentru situațiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitale private, cât și de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical și a asigurării de stat. Produsul lansat de Groupama oferă posibilitatea de a personaliza asigurarea conform nevoilor organizației și preferințelor angajaților și este disponibil în două variante de accesare – ”Oriunde” (orice spital privat sau public) sau ”Regina Maria” (în Rețeaua privată de sănătate Regina Maria).

Pentru Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie ”Oriunde”, angajatorii pot opta între o asigurare economică cu indemnizație fixă, indiferent de spitalul ales sau o asigurare flexibilă, care include și decontarea directă sau rambursarea facturii, pentru serviciile accesate în spitale private din România sau din străinătate. Pentru opțiunea ”Regina Maria” există beneficiul decontării directe, conform condițiilor contractuale.

”Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situații sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează. Ea este totodată și un instrument de motivare și fidelizare a angajaților, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat. Ca orice produs din portofoliul Groupama, și această asigurare poate fi personalizată în funcție de specificul activității și de nevoile angajaților. În felul acesta, angajații beneficiază de cea mai bună asigurare de sănătate, construită pe nevoile lor, iar angajatorul beneficiază de avantajul optimizării costurilor la bugetul afacerii sale”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama.

Descarcă Comunicatul de presă integral