Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari sponsor al Policlinicii Sociale Regina Maria

Groupama Asigurari sponsor al Policlinicii Sociale Regina Maria

Miercuri, 27 mai, Groupama Asigurari a participat in calitate de sponsor la deschiderea celei de-a doua Policlinici Sociale Regina Maria din Bucuresti. Compania noastra a fost reprezentata la acest eveniment de domnul Francois Coste, Director General Groupama Asigurari.

Noul proiect medical social al Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria se adreseaza persoanelor fara venituri si celor cu venituri mici, de pana la 500 lei lunar pe membru de familie, acestea urmand sa beneficieze de servicii medicale de calitate la preturi accesibile. Proiectul a fost finalizat in urma unei investitii de 900.000 euro.
Cel de-al doilea proiect medical social al Fundatiei vine in completarea serviciilor medicale oferite prin prima Policlinica Sociala celor care nu au venituri si vizează cresterea numarului celor care pot beneficia de servicii medicale integrate accesibile si de calitate.
Policlinica sociala, amplasata in centrul Capitalei, pe strada Ion Campineanu, in zona Salii Palatului,  dispune de 10 cabinete medicale si de un personal de pana la 40 de medici cu program limitat de lucru, care vor furniza peste 170 de consultatii pe zi pentru pacienti. Cea de-a doua Policlinica Sociala a Fundatiei dispune de un spaţiu de 450 de metri patrati, de doua ori mai mare decat prima Policlinica Sociala, si le pune la dispozitie pacientilor o gama larga de servicii medicale, precum: medicina generala, mamograf, radiologie (pulmonara, dentara), kinetoterapie, radiografie panoramica, ecograf, oftalmologie, neurologie, urologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, endocrinologie, ginecologie, ORL si ortopedie.

“Nu stiu daca am reusit intotdeauna, dar imi plac inspiratia si inovatia. Cel mai important pentru mine este a-i sluji pe semenii mei si a face aceasta lume sa fie un pic mai buna. Am facut acest proiect nou cu gandul la cei pe care poti sa ii juti prin ceea ce stii sa faci, mai ales pe acei oameni buni si sinceri, care au ajuns in situatii dificile. Incercam sa le mentinem nu numai sanatatea, ci si demnitatea, sa plece cu capul sus, cu o incurajare de a vedea lucruri pozitive in cei din jur. Cred ca am reusit impreuna cu echipa sa aratam ca este sustenabil sa mentii o Policlinica Sociala fara plata. Aceasta a doua Policlinica Sociala este, din nou un fel de pionierat, in care vrem sa atingem cat mai multi oameni  care au nevoie de servicii medicale de calitate si nu isi permit financiar", declara Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria.

Alaturi de Groupama Asigurari, care a fost primul sustinator al proiectului, ceilalti membri fondatori ai Policlinicii Sociale sunt Fundatia Vodafone Romania, Porsche Romania si Porsche Finance Group Romania, Wipro Business Process Services precum si alti sponsori si donatori individuali.