Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 88.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaMediaNoutatiGroupama Asigurari este membra a Swiss Life Network

Groupama Asigurari este membra a Swiss Life Network

Incepand din decembrie 2016, Groupama Asigurari este membra a Swiss Life Network, o asociație globala formată din 65 de asiguratori si parteneri, prezenta in peste 80 de tari, care ofera solutii customizate de asigurare pentru angajatii companiilor multinationale.

Groupama Asigurari este singurul asigurator local ales de reteaua Swiss Life sa reprezinte Romania intre membrii acesteia, aceasta afiliere aducand o serie de beneficii si oportunitati companiei. Dintre acestea amintim:expertiza internationala a Swiss Life, accesul la reteaua de clienti multinationali cu prezenta in Romania, module de training pentru echipele de vanzari, actuariat, administrare si despagubiri.

Parteneriatul dintre Groupama Asigurari si Swiss Life Network urmeaza sa fie comunicat in perioada urmatoare catre clientii multinationali ai retelei (149 in Romania), brokerii internationali si brokerii locali.