Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurări a decis să acopere, în mod excepțional, riscurile asociate virusului COVID-19

Groupama Asigurări a decis să acopere, în mod excepțional, riscurile asociate virusului COVID-19

București, 17 martie 2020 – În perioada următoare, Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, va acoperi în mod excepțional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clienții actuali și cei care vor încheia Asigurare medicală integrală, Asigurare de viață și Asigurare de călătorie în străinătate. Decizia a fost luată în ciuda faptului că practica standard, la nivel de industrie și valabilă pe plan internațional, exceptează pandemiile din contractele de asigurare. Astfel, Groupama Asigurări continuă să fie alături de clienții săi, dovedind că responsabilitatea și solidaritatea sunt valori care o ghidează, chiar și în momente extrem de delicate.

„Am luat această decizie contrară practicii standard, pentru că traversăm o perioadă dificilă, la nivelul întregii societăți și este important să încercăm să facem tot ce ține de noi pentru a ajuta. Am luat măsuri pentru prevenirea contagiunii, pentru siguranța colegilor, clienților și partenerilor noștri, dar am căutat soluții să mergem și mai departe de atât și mai aproape de meseria noastră.  Suntem, înainte de orice, oameni și înțelegem că acum este momentul să ajutăm, că orice ajutor este binevenit și contează. Ne dorim să putem susține acestă măsură până la ieșirea din criză, sper să reușim”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral