Prima pagina Media Comunicat de presa Stefan Stavrositu este noul Director National de Vanzari Groupama Asigurari

Stefan Stavrositu este noul Director National de Vanzari Groupama Asigurari

Groupama Asigurari anunta numirea lui Stefan Stavrositu in pozitia de Director National de Vanzari. Din aceasta pozitie, Stefan va dezvolta si coordona activitatea de vanzari prin retea proprie, brokeri, leasing si parteneriate strategice. 

„Numirea lui Stefan vine in completarea unei expertize si viziuni deja puternice pe zona asigurarilor non-viata. Am convingerea ca dimensiunea sa internationala, alaturi de experienta sa in zona asigurarilor de viata, va completa echipa noastra de management si va contribui la  dezvoltarea asigurarilor de persoane, pentru noi un obiectiv important. Mai facem deci un pas inspre realizarea obiectivului de a deveni asiguratorul preferat al romanilor, oferind continuitate prin produse si servicii adaptate nevoilor reale ale clientilor si partenerilor nostri.”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurari.

„Groupama Asigurări este una dintre cele mai importante și dinamice companii de asigurări prezente pe piața locală, lucru vital pentru un jucător care activează într-o industrie atât de mult conectată la nevoile clienților și partenerilor. Mă bucur să mă alătur echipei Groupama Asigurări și cred că printr-un efort susținut vom reuși să ne atingem cele mai importante obiective strategice.”, a declarat Ștefan Stavrositu, Director Național Vânzări, Groupama Asigurări.

Descarca Comunicatul de presa integral: