Prima pagina Media Comunicat de presa Rezultate financiare Groupama Asigurari - Semestru 1 din 2015

Rezultate financiare Groupama Asigurari - Semestru 1 din 2015

Rezultatele inregistrate in S1 2015 arata o crestere a primelor brute subscrise cu 18,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la valoarea de 385 milioane lei. Cresterea are la baza preferinta clientilor, castigata prin calitatea produselor si a serviciilor, una dintre directiile strategice de dezvoltare ale companiei. Obiectivele in termeni de volume si profitabilitate pentru anul 2015 raman neschimbate, compania aflandu‐se in parametrii prognozati.

La jumatatea anului 2015, Groupama continua să fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai fiabil asigurator, cu cea mai mic număr de reclamații la ASF din top 5 companii de asigurari: 160 petitii, dintre care mai putin de 9% intemeiate, in primele 6 luni ale anului.

Prin politica de parteneriat cu clientii asigurati, persoane fizice sau juridice, Groupama Asigurari ocupa, dupa primul trimestru din 2015, pozitii puternice in piata. Astfel, compania ocupa locul 2 pe CASCO si 3 pe linia de asigurari de tip Property, cu o cota de piata de 18% si respectiv 12%.

Descarca Comunicatul de presa integral: