Prima pagina Media Comunicat de presa Primele brute subscrise de Groupama Asigurări au crescut cu 8,7% în 2018, depășind 1 miliard de lei

Primele brute subscrise de Groupama Asigurări au crescut cu 8,7% în 2018, depășind 1 miliard de lei

Volumul total al primelor brute subscrise de Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, a depășit 1 miliard lei în anul 2018, înregistrând o creștere de 8,7% față de anul precedent. Concomitent, compania a înregistrat un profit operațional de 44 milioane de lei insa raporteaza o contribuție IFRS de 9 milioane de lei, pe fondul evenimentelor exceptionale care au marcat piata de asigurari in 2018.  Evoluția rezultatelor companiei este preconizată a fi peste ritmul pieței în această perioadă, reconfirmând poziția de top a Groupama Asigurări în preferințele clienților precum si in piata de asigurari din Romania, unde Groupama Asigurari ocupa locul 3 fara RCA si locul 4 in clasamentul general.

Groupama Asigurări a depășit un nou prag în 2018, în condiţiile unui context de piață dificil. Performanțele financiare sunt, astfel, rezultatul unui efort însemnat la nivelul întregii companii și de aceea, aș vrea să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru angajamentul lor față de Groupama Asigurări și față de clienții noștri, cărora le-am demonstrat, din nou, că suntem un partener de încredere. A fost un an dificil și prin prisma provocărilor climatice, care au afectat segmentul agro, precum și din perspectiva multiplelor evenimente care au marcat piata. Suntem, astfel, cu atât mai bucuroși să fi atins o nouă piatră de hotar în ceea ce privește rezultatele financiare și privim încrezători către consolidarea acestor rezultate în 2019”, a declarat  François Coste, CEO Groupama Asigurări.


Descarca Comunicatul de presa integral: