Prima pagina Media Comunicat de presa Julien Ramillon preia functia de Director Național Vanzari al Groupama Asigurari

Julien Ramillon preia functia de Director Național Vanzari al Groupama Asigurari

Groupama Asigurari anunta ca incepand cu 1 august 2017 Julien Ramillon, Director General Adjunct, preia responsabilitatile lui Horatiu Rosca, Director National Vanzari,  acesta urmand a intra in concediu de paternitate.

In toate activitatile, Groupama este alaturi atat de clientii cat si de angajatii sai, in momente cu adevarat importante din viata lor. Suntem unul dintre liderii pietei locale de asigurari si nu am fi ajuns in acest punct fara sustinerea si implicarea activa a celor 1500 de  angajati din intreaga tara.

“Deoarece ne preocupa in mod deosebit atat dezvoltarea profesionala cat si personala a angajatilor nostri, le suntem mereu alaturi atunci cand au nevoie de suportul nostru. Traim astazi un astfel de moment. Horatiu Rosca, Director National Vanzari al Groupama Asigurari, va deveni parinte in scurt timp si va intra in concediu de paternitate incepand cu data de 1 august 2017, pe perioada unui an de zile.  Horatiu este alaturi de noi de peste 15 ani, contribuind semnificativ, in tot acest timp, la realizarea performantelor companiei. Asteptam cu nerabdare revenirea sa in companie, pentru a continua sa scriem impreuna povestea noastra de succes”, a declarat François Coste, Director General al Groupama Asigurari.

Descarca Comunicatul de presa integral: