Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari sustine a treia editie Anim'est Brasov 2016

Groupama Asigurari sustine a treia editie Anim'est Brasov 2016

Groupama Asigurari, continua in aceasta vara traditia parteneriatului cu Festivalul International de Animatie Anim’est si sustine, pentru a treia oara consecutiv, editia Anim’est de la Brasov, care se desfasoara in perioada 30 iunie - 3 iulie in Open Air Piata Sfatului si la Centrul Cultural Reduta.
“Sustinerea industriei cinematografice romanesti ramane o directie strategica pentru compania noastra, o dovada in acest sens fiind faptul ca toate lungmetrajele autohtone care au participat la editia din acest an a Festivalului de la Cannes au fost asigurate de Groupama Asigurari. Parteneriatul cu Anim’est este inca o dovada ca ramanem alaturi de antreprenorii romani activi in acest domeniu si de evenimentele importante pentru industria cinematografica locala", a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare in cadrul Groupama Asigurari.
In aceasta vara, Anim’est Brasov imbina imaginea si sunetul prin proiectarea celor mai noi si apreciate filme de animatie pe plan international, organizarea atelierelor de creatie pentru copii si a concertelor de muzica live, sustinute de trupele Orkid si Environments. De asemenea, publicului brasovean ii sunt pregatite si doua nopti de exceptie, Creepy Animation Night si Animusic Night, dar si cele mai recente proiecte ale Animation Worksheep, primul atelier international de animatie din Romania.

Descarca Comunicatul de presa integral: