Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari sprijina lungmetrajul Doua Lozuri

Groupama Asigurari sprijina lungmetrajul Doua Lozuri

Astazi are loc premiera de gala a lungmetrajului "Doua Lozuri", regizat de Paul Negoescu, cu Dragoș Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol in rolurile principale, filmul intrand in cinematografele din Romania pe 7 octombrie. Groupama Asigurări sprijina lansarea acestei pelicule prin parteneriatul incheiat cu producatorul, scoala Actoriedefilm.ro, fondata de protagonistii lungmetrajului.

Cu ocazia premierei, se lanseaza si concursul "Doua Lozuri", organizat de Actoriedefilm.ro in parteneriat cu Groupama Asigurări. Concursul se desfasoara intre 7 octombrie si 7 noiembrie, marele premiu de la categoria I fiind un automobil
Dacia 1300 reconditionat de Custom Cars International SRL. Alte premii: o Asigurare Casco Gradual de la Groupama Asigurari, o cina cu actorii si obiecte promotionale semnate de actori. Pentru a putea intra in concurs, participantii trebuie sa cumpere bilete la film si sa le inregistreze pe pagina dedicata concursului, www.doualozuri.ro, respectiv www.groupama.ro/doualozuri.

Momente de la extragerea castigatorilor, care se va face prin tragere la sorti, si de la inmanarea premiului de la Categoria I, vor putea fi urmarite prin streaming live pe Facebook.


Descarca Comunicatul de presa integral: