Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari intervine rapid pentru asiguratii afectati de inundatiile din judetul Bacau

Groupama Asigurari intervine rapid pentru asiguratii afectati de inundatiile din judetul Bacau

Groupama Asigurari a creat o echipa de interventie rapida pentru asistarea clientilor afectati de inundatiile de la inceputul lunii. Astfel, sapte persoane s‐au deplasat in prima zi in care accesul la gospodariile afectate de inundatii din judetul Bacau a fost posibil, pentru a acorda un sprijin cat mai prompt in evaluarea pagubelor si deschiderea dosarelor de dauna. Datorita prezentei echipei de interventie rapida in zona afectata, inspectorii Groupama au ajuns la unele gospodarii ce au suferit daune in mai puțin de o ora de la primirea apelului de avizare de la asigurat, reusindu‐se efectuarea a peste 30 de constatari intr‐o singura zi, in ciuda dispersiei teritoriale a bunurilor avariate.
"Ne‐am luat angajamentul de a asigura continuitatea activitatii clientilor, cei mai importanti parteneri ai nostri, in cazul producerii unui eveniment neasteptat si ne tinem de cuvant, mobilizandu‐ne rapid pentru a le veni in ajutor, in special in momentele cele mai dificile. Crearea unei echipe de interventie rapida, viteza cu care am intervenit, faptul ca am reusit sa ajungem la asigurati intr‐un timp foarte scurt de la avizarea daunei reprezinta forma concreta a solidaritatii si responsabilitatii noastre fata de acestia.", a declarat Daniel Ivascu, Director Daune Generale si Servicii Clienti, Groupama Asigurari.

Echipa mixta daune‐vanzari, coordonata de catre Directorul Regional Daune Generale, a ajuns in zona afectata de inundatii pe 6 iunie, prima zi in care accesul la gospodarii a fost posibil. In aceeasi zi, s‐a reusit efectuarea constatarilor pentru 30 de dosare de dauna, atat in ceea ce priveste politele facultative ALEXA, cat si in ceea ce priveste politele obligatorii PAD, acestea fiind completate in ziua urmatoare pana la aproximativ 45 de dosare de dauna deschise, cu o rezerva totala estimata la 100.000 lei.
La ora actuala au fost inregistrate dosarele de dauna, fiind in curs de completare cu toate documentele necesare pentru o solutionare cat mai rapida a acestora.

Descarca Comunicatul de presa integral: