Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari - Cel mai mic numar de reclamatii inregistrate la ASF din top 5 companii de asigurari

Groupama Asigurari - Cel mai mic numar de reclamatii inregistrate la ASF din top 5 companii de asigurari

Groupama Asigurari este pentru al doilea an consecutiv asiguratorul cu cel mai mic numar de reclamatii inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara, din top 5 companii de asigurari generale şi compozite.* Groupama Asigurari este de asemenea compania de asigurari cu cea mai mica pondere a reclamatiilor justificate din numarul total de reclamatii in 2014, de 4,7%, din top 5 companii de asigurari generale si compozite.

În 2014, Groupama Asigurari a inregistrat un numar total de 276 reclamatii, in scadere cu 25% comparativ cu anul anterior – cea mai mare scadere la nivelul acelorasi 5 asiguratori. Totodata, Groupama Asigurari a înregistrat cea mai mare scadere faţă de anul anterior a numarului de petitii intemeiate, de 68%. La nivelul celor 5 companii din top asigurari generale si compozite, la finalul anului 2014 s-au înregistrat cu 11% mai multe reclamatii fata de 2013,  35% dintre acestea fiind intemeiate, in scadere cu doar 0,1% fata de numarul petitiilor intemeiate din 2013.

Descarca Comunicatul de presa integral: