Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari - Asigurator oficial al COSR la FOTE 2015

Groupama Asigurari - Asigurator oficial al COSR la FOTE 2015

Delegatia Romaniei participanta la Festivalul Olimpic al Tineretului European, competitia internatională desfasurata in perioada 25-30 ianuarie 2015 la Vorarlberg, Austria si Liechtenstein, a fost asigurata de catre Groupama Asigurari. Pentru al treilea an consecutiv compania continua sa sustina sportivii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in competitiile internationale la care participa. 

Cei 35 de sportivi si antrenori, alaturi de cei 9 oficiali ai COSR au beneficiat de asigurare de viata si asigurare medicala de calatorie in strainatate pentru o suma asigurată totala de 5.368.000 EUR. Asigurarea de calatorie a inclus cheltuieli medicale de urgenta, repatrierea medicala în vederea continuarii tratamentului in Romania sau tratament dentar si alte servicii de urgenta. Asigurarile de viata au acoperit riscuri precum spitalizare, fracturi, arsuri, cheltuieli medicale si alte evenimente.

„Ca sportiv de performanta, atunci cand pasesti in competitie, este important sa stii ca nu esti expus la riscuri. Pentru sportivi are o insemnatate deosebita faptul ca exista cineva care poate prelua orice risc, astfel încat ei sa se concentreze doar la concurs. Delegatia care a reprezentat Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) Vorarlberg-Liechtenstein stie ca Groupama este un partener serios care trateaza foarte profesionist aceasta competitie, ca de altfel pe toate celelalte. Aportul unei companii ca Groupama este esential si ma bucur sa avem in echipa noastra un asigurator de talia lor”, a declarat Alin Petrache, Presedintele COSR.

Descarca Comunicatul de presa integral: