Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari acopera culturile agricole impotriva secetei, incepand cu toamna acestui an

Groupama Asigurari acopera culturile agricole impotriva secetei, incepand cu toamna acestui an

Incepand cu toamna acestui an, Groupama Asigurari adauga acoperirea unui nou risc la polita destinata culturilor agricole: seceta, unul dintre cele mai importante riscuri cu care agricultorii romani se confrunta in prezent, pe langa grindina, incendiu, furtuna sau uragan, ploaie torentiala, inghet tarziu de primavara, inghet timpuriu de toamna, inghet de iarna, etc. Compania continua astfel sa fie aproape de fermieri, cu produse dedicate si cu solutii complete care sa le asigure continuitatea in eventualitatea aparitiei unui eveniment neprevazut.
”Misiunea noastra fundamentala este de a asigura continuitatea activitatii clientilor nostri. In cazul fermierilor, ne-am castigat pozitia de lider acum mai bine de trei ani, construind un parteneriat cu clientii nostri, parteneriat care implica, pe langa ascultare, si o componenta proactiva importanta. In acest spirit, anuntam astazi ca incepand cu toamna acestui an, riscul de seceta va fi acoperit prin Asigurarea culturilor agricole Groupama. In felul acesta toate riscurile climatice majore sunt acum acoperite. Atat parteneriatul cu clientii nostri fermieri, cat si pozitia noastra de leadership ne obliga sa fim mereu atenti la nevoile reale ale clientilor, sa fim flexibili si sa le punem la dispozitie solutiile perfect adaptate contextului. Reusim din nou sa facem asta, prin acoperirea acestui risc”, a declarat Calin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurari.

Descarca Comunicatul de presa integral: