Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurări, primul asigurator din România care introduce opțiunea de constatare a daunelor prin asistență video

Groupama Asigurări, primul asigurator din România care introduce opțiunea de constatare a daunelor prin asistență video

București, 8 octombrie 2019. Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, lansează Video Asist, opțiunea de constatare a daunelor la distanță, prin video-conferință. Clienții care beneficiază astăzi de această nouă opțiune sunt asigurații Groupama care au avizat daune la utilaje agricole sau de construcție, prin asigurarea „toate riscurile” pentru utilajele și echipamentele constructorului (CPM), dar și cei care au polițe de asigurare facultativă a locuinței, Video asist fiind integrat în procesul de auto-constatare, deja disponibil pentru clienții Groupama.

„Inovația este importantă pentru noi și am arătat acest lucru în ultimii ani. Mai important este însă că, pentru noi, singura inovație care contează este cea care aduce plus valoare reală: simplitate și calitate pentru clienți în toate punctele de contact cu ei, eficiență pentru companie sau plus valoare pentru colegii noștri. În ceea ce privește Video Asist, vorbim despre simplificarea majoră a procesului de constatare a daunelor, deci eficiență și continuitate pentru clienții noștri. Mă bucur că suntem din nou primii și că reușim să inovăm în spiritul misiunii noastre: continuitatea livrată într-un mod simplu și predictibil.”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral