Prima pagina Media Comunicat de presa Alexandru Georgescu este noul Director Național Vânzări al Groupama

Alexandru Georgescu este noul Director Național Vânzări al Groupama

București, 25 iulie 2022 – Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, anunță numirea lui Alexandru Georgescu în poziția de Director Național Vânzări și membru al Comitetului Executiv al companiei, începând cu data de 1 septembrie 2022.

Din această poziție, Alexandru Georgescu va dezvolta strategia de vânzări în linie cu valorile Groupama și va coordona implementarea planurilor de acțiuni pentru a continua dezvoltarea sustenabilă a companiei în piaţa de asigurări.
”Alegerea lui Alexandru pentru această poziție este justificată nu doar prin experiența sa bogată în industria asigurărilor, ci și prin profesionalismul și caracterul de care a dat dovadă în cei 13 ani de când este alături de echipa Groupama. Alexandru a avut o contribuție importantă la realizările companiei, astfel că am încredere în abilitatea lui de a coordona cu succes activitatea canalelor noastre de vânzări, pentru a răspunde cât mai bine deopotrivă planurilor noastre de dezvoltare durabilă și nevoilor clienților și partenerilor noștri”, a declarat François Coste, CEO Groupama.

”Sunt mândru că fac parte din echipa Groupama încă de la început, că am crescut și m-am dezvoltat într-o companie cu valori și principii puternice, alături de o echipă performantă. În centrul strategiei noastre de vânzări, ca de altfel al întregii noastre activității, vor sta mereu clienții și partenerii noștri, alături de care ne propunem de fiecare dată să dezvoltăm relații de lungă durată, bazate pe încredere, un lucru atât de necesar într-o lume expusă riscurilor. Mă bucur pentru acest nou rol și am încredere că vom reuși impreuna să ne atingem obiectivele de creștere durabilă și sustenabilă”, a declarat Alexandru Georgescu, Director Național Vânzări Groupama.


Descarcă Comunicatul de presă integral