Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 54.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane JuridiceProgramul Asigurarile dau roade
Asigurari agricole
De ce sa optezi pentru o asigurare agricola? Pentru ca, in agricultura, un an poate fi mai bun iar altul mai slab. Pentru ca tu sa uiti de griji, iti oferim protectie pentru culturi, utilaje sau animale, printr-o gama larga de produse.

Programul Asigurarile dau roade

Cand ai o asigurare agricola de la Groupama, aduni puncte luna de luna si an de an. Te poti gandi la puncte ca la niste saci plini cu roade. Cu cat ai mai multi, cu atat esti mai castigat. Pe langa beneficiile pe care le ai prin asigurarea agro achizitionata, te recompensam cu multe beneficii pe care le poti obtine prin programul Asigurarile dau roade, special creat pentru fermieri.
 
Asigurarea culturilor agricole, Asigurarea animalelor, Asigurarea pestilor din fermele piscicole sau Asigurarea pasarilor iti asigura intrarea in program si iti ofera accesul la o intreaga recolta de beneficii si avantaje special gandite pentru viata de agricultor:
  • reduceri la asigurarea masinilor agricole si a celor personale
  • reduceri pentru asigurarile de viata, de sanatate si accidente pentru angajati sau chiar si pentru familia ta, care te sustine
  • excursii si sponsorizari pentru participarea la targuri internationale din domeniul agro
  • finantari in conditii preferentiale la partenerii nostri, firme de leasing si banci.

Prognoza AgroMeteo

Groupama Asigurari te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru lucrarile agro din luna august prin intermediul prognozei specializate


Recomandări:

- Recoltarea, transportul si depozitarea produselor agricole de sezon;
- Eliberarea suprafetelor agricole de resturile vegetale;
- Continuarea lucrarilor de arat si pregatirea patului germinativ in vederea insamantarii speciilor de toamna (rapita, orz si grau) in epoca optima, indeosebi pe terenurile cu o buna aprovizionare cu apa a solului in stratul arabil (0-20 cm).


Vezi prognoza completa aici

Disclaimer: informatiile, textul si hartile au caracter informativ, avand ca sursa prognoza emisa de Administratia Nationala de Meterorologie si nu pot fi reproduce sau folosite fara permisiunea celor in drept.”