Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
188, respectiv 2.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Persoane Juridice Beneficii angajati

Beneficii angajati

Programele de beneficii pentru angajati reprezinta solutii pentru atractia si retentia profesionistilor.
Asigurarile de sanatate, de viata si de accidente reprezinta componente esentiale ale programului de fidelizare, care se pot adapta bugetului disponibil si in concordanta cu asteptarile angajatilor.

Asigurarea de sanatate pentru angajati

Atragerea, pastrarea si motivarea angajatilor conduc la imbunatatirea rezultatelor companiei. 
Atat companiile aflate in plina crestere si extindere, cat si cele in plin proces de maturizare,  acorda o importanta majora fidelizarii angajatilor, iar acestia considera la randul lor pachetul salarial si de beneficii ca fiind cel mai important criteriu in evaluarea angajatorului.

Asigurarea de sanatate reprezinta baza de pornire pentru crearea unui pachet de beneficii pentru angajati, are o acoperire teritoriala mai mare decat un abonament de sanatate la o clinica privata, oferindu-i asiguratului libertatea de a alege furnizorul de servicii medicale: clinici de sanatate private sau chiar si la spitale de stat, nu doar in orasul de resedinta, ci si in alte zone ale tarii. 
Costul asigurarilor de sanatate se deduce din venitul impozabil in limita a 400 euro pe an pentru fiecare angajat.

Ai avantaje pentru companie si echipa:
  • Rata ridicata de retentie a personalului si atragerea profesionistilor de valoare
  • Reducerea costurilor de angajare si training
  • Instrument de recompensare a performantelor angajatilor
  • Fidelizarea colaboratorilor si propriilor angajati

Asigurarea de viata pentru angajati

Asigurarea de viata ofera protectie partenerilor companiei, angajati sau colaboratori,  si familiilor acestora, prin compensatii financiare acordate in caz de deces din orice cauza, invaliditate, boli profesionale sau grave, cheltuieli medicale si interventii.
Protectia financiara a angajatilor si familiilor prin asigurarea de viata poate reprezenta o componenta a pachetului de beneficii suplimentare salariului oferit, ceea ce va contribui la motivarea si fidelizarea angajatilor, dar si la recrutarea de noi talente.

Ai avantaje pentru companie si echipa:
  • Pachet personalizat de acoperiri, pe categorii de angajati/colaboratori
  • Reducerea costurilor prin gestionarea unei singure polite de asigurare, avand optiunea cuprinderii in asigurare de noi persoane, oricand, pe perioada de derulare a contractului
  • Suport in identificarea unei solutii financiare optime. Consultantul Groupama Asigurari iti va propune varianta care corespunde perfect posibilitatilor financiare ale companiei

Asigurarea de accidente pentru angajati

Protectia angajatilor prin asigurarea de accidente reprezinta o acoperire complementara asigurarii de sanatate. Compesatia financiara oferita in cazul producerii unui accident ofera sprijin pentru acoperirea pierderilor fianciare: cheltuieli suplimentare cu spitalizarea si tratamentul, interventii chirugicale, incapacitatea temporara sau permanenta de munca urmare a invaliditatii.
Programele de fidelizare a angajatilor contribuie la rata ridicata de retentie a personalului si atragerea profesionistilor de valoare.

Ai avantaje pentru companie si echipa:
  • Flexibilitate, prin posibilitatea de a personaliza pachetul de beneficii, prin atasarea unor acoperiri suplimentare la asigurarea de baza la tarife preferentiale;
  • Posibilitatea de a alege servicii medicale private sau de stat, in tara sau in strainatate;
  • Extinderea acoperirii pentru deces din accident, spitalizare si incapacitate temporara de munca ca urmare a unui accident, chiar si dupa expirarea politei (daca evenimentul asigurat s-a produs in perioada asigurata)
 
“Unul din obiectivele noastre este cresterea nivelului de angajament organizational. Contribuim la indeplinirea acestui obiectiv prin motivarea oamenilor nostri si prin preocuparea permanenta cu privire la starea lor de sanatate. Din aceasta perspectiva, am observat ca asigurarea medicala este un beneficiu extra-salarial apreciat din ce in ce mai mult de catre angajati, pentru ca astfel ei se simt in siguranta avand acces la servicii medicale si mai mult, se simt confortabil avand chiar posibilitatea asigurarii membrilor familiei.” 
Director General, distribuitor carburant