Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 73.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane JuridiceAsigurare AgricultoriAsigurari pentru pesti
Asigurari agricole
De ce sa optezi pentru o asigurare agricola? Pentru ca, in agricultura, un an poate fi mai bun iar altul mai slab. Pentru ca tu sa uiti de griji, iti oferim protectie pentru culturi, utilaje, animale sau pesti, printr-o gama larga de produse.

Asigurari pentru pesti

Asigurari agricole pentru pestiDaca afacerea ta se bazeaza pe cresterea si ingrijirea pestilor, inseamna ca stii deja faptul ca, ingrijirea unei ferme piscicole necesita o investitie substantiala inca de la bun inceput. Mai mult decat atat, specificul domeniului agricol si piscicol dar si multitudinea factorilor ce pot influenta profitul per total al unei ferme piscicole sau a unei culturi fac din ce in ce mai dificila aproximarea rezultatelor finale si a profitului. O asigurare pentru pesti are rolul de a-ti proteja investitia in diferitele situatii greu de prevazut de la bun inceput. Asigura-ti stabilitatea constanta de la an la an! Asigurarile pentru pesti se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care detin sau gestioneaza ferme piscicole.
 

Ce se asigura

Se pot asigura efectivele din fermele piscicole.

Riscuri acoperite de o asigurare agricola:

Pentru fermele piscicole sunt despagubite cazurile de moarte ca urmare a riscurilor asigurate:
  • Inundatie produsa de viitura, incendiu, prabusire/alunecare de teren
  • Furtuna/uragan
  • Cutremur
  • Inghetul sursei de alimentare si a apei din bazin
  • Seceta
  • Poluare accidentala
  • Furt sau daune produse ca urmare a tentativei de furt
Contacteaza Groupama Asigurari pentru a obtine o asigurare pentru pesti. De asemenea, vezi si asigurari agricole pentru animale.