Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Groupama si Cammas: 20 ani de succes

Groupama si Cammas: 20 ani de succes

Sponsorizarea sportiva ilustreaza angajamentul, inovatia si controlul riscurilor, principii care stau la baza tuturor actiunilor Groupama. Politica de sponsoring reflecta astfel imaginea unui Grup care valorizeaza solidaritatea, avand in acelasi timp ambitia de a obtine performanta.

Sponsoring sportiv

Din anul 1997, cuplul Cammas – Groupama a scris si continua sa marcheze unul dintre cele mai frumoase capitole in sportul de navigatie din Franta, asigurand victorii in toate cursele majore, de la Route du Rhum pana la Volvo Ocean Race, trecand prin Transat Jacques Vabre, recordul Transatlantic si Trofeul Jules-Verne. Pentru a doua oara consecutiv, Franck a fost desemnat navigatorul anului.

Triplu campion al Frantei, castigator al Turului Frantei la navigatie (22 victorii din 37 curse) si campion modial de clasa C (2013, 2015), Franck Cammas are un palmares de exceptie, 320 zile de navigatie in 16 ani de parteneriat cu Groupama, 30 victorii si 6 recorduri oceanice, dintre care Trofeul Jules Verne si Route du Rhum in 2010. In 2012, Groupama 4 si Franck Cammas au castigat competitia Volvo Ocean Race, o victorie istorica in cadrul unei dintre cele mai prestigioase curse de navigatie la nivel mondial.
 
 O alta axa a sponsoringului sportiv este fotbalul. Astfel  Grupul se implica in sustinerea cluburilor de fotbal si rugby din Franta, incepand cu 2006 - Olympique de Marseille, Olympique Lyonnais, Stade Toulousain, Clubul  Girondins de Bordeaux.