Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Echipa de ciclism Groupama-FDJ (2018-)

Echipa de ciclism Groupama-FDJ (2018-)

După o susținere timp de 20 de ani a navigației, colaborare care a presupus și reprezentarea Franței în Cupa Americii, Groupama a încercat să lanseze o nouă politică de sponsorizare sportivă ambițioasă. Asociindu-se cu unul dintre partenerii de lungă durată ai ciclismului francez pentru a crea echipa Groupama-FDJ, Grupul este mândru să înceapă o nouă aventură sportivă.

FDJ

La 6 decembrie 2017, Groupama și-a anunțat sosirea în lumea ciclismului profesional, devenind un partener (comun) al echipei Groupama-FDJ, condusă de Marc Madiot. Reunind două corporații franceze renumite, o mișcare fără precedent în ciclismul profesional, acesta oferă o oportunitate remarcabilă de a crea o echipă franceză care să poată concura la cel mai înalt nivel.
Inspirați de dorinta de a castiga, care este impartasita de ambii parteneri, prima aparitie a echipei a fost pe 4 martie in cursa Paris-Nice. A fost un moment ideal pentru a inspira publicul francez care, de la un an la altul, consideră că ciclismul este activitatea sportivă a națiunii. Un sport pentru oamenii obișnuiți, accesibil tuturor, ciclismul împărtășește valorile Grupului ca o organizație reciprocă: apropierea de oameni, înrădăcinată într-o zonă locală, dar și dedicată modernității și inovării. "În calitate de jucător important în sportul francez, decizia Grupului de a se alătura forțelor cu FDJ, sponsorul nostru încă de la început, este o veste excelentă pentru ciclism și pentru echipa noastră. Echipa va fi mai puternică și mai competitivă de mâine în cursele din Franța, în clasice și în turneele majore ", a declarat Marc Madiot.
Groupama, Marc Madiot și FDJ împărtășesc aceeași ambiție de a deveni echipa de ciclism nr.1 din Franța, capabilă să lupte pentru victorie în fiecare cursă. Bazându-se pe cele două figuri principale - specialistul în alpinism Thibaut Pinot și sprinterul Arnaud Démare - împreună cu talentul promițător al tânărului David Gaudu, echipa a semnat deja câțiva călăreți noi. Echipa de ciclism Groupama-FDJ va fi consolidată în continuare în perspectiva sezonului 2019. Păstrându-și credința în a-și asuma angajamente pe termen lung, așa cum o demonstrează implicarea sa în navigație, Groupama susține pe deplin politica lui Marc Madiot de a observa talentele și de a angaja cei mai buni piloți din țară - o politică care a transformat mulți tineri promițători într- profesioniști. Ca rezultat, o echipă de rezervă va fi creată în 2019. În același timp, Groupama va contribui, de asemenea, la lucrările deja întreprinse pentru a transforma echipa într-o forță motrice în lupta împotriva dopajului. Grupul este membru al Mouvement pour un ciclism credibil (MPCC), o asociație de echipe care promovează ciclismul "curat". Cu sezonul 2018, echipa de ciclism Groupama-FDJ se află deja într-o aventură unică.