Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
160, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Asigurarea locuintei cu extra acoperiri - Clauza Acasa 24/7

Asigurarea locuintei cu extra acoperiri - Clauza Acasa 24/7

 Toti te anunta cand au nevoie de tine: “Nu mai ajung la intalnire. Poti sa reprogramezi?”, “Mi-e foame. Comanzi tu ceva?”, “Am cazut cu bicicleta in parc. Vino repede, te rog!”. 

 Acum, chiar si casa ta poate sa te anunte cand are nevoie de tine. Cu Orange Smart Home si Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri, casa ta iti poate vorbi, iar pentru tine e mai simplu sa o ajuti.


 MONITORIZARE–ALERTA–INTERVENTIE DE URGENTA–DESPAGUBIRE

 Acasa 24/7, noua clauza atasata Asigurarii Locuintei cu Extra Acoperiri, iti permite sa monitorizezi locuinta de la distanta prin intermediul dispozitivelor si al aplicatiei Orange Smart Home. 
 

Cum functioneaza

Cum poti obtine Clauza ACASA 24/7

Beneficiile Clauzei ACASA 24/7

  • Iti poti monitoriza casa in permanenta, chiar si cand esti in concediu
  • Beneficiezi de asistenta prin call center-ul Groupama in cazul in care s-a produs un risc asigurat
  • Suma despagubirii pentru cheltuieli conexe (cheltuieli impuse de cazarea temporara la hotel sau închirierea unei locuinte în cazul în care propria locuinta nu mai poate fi folosita în acest scop în urma daunei produse) este extinsa de la nivelul maximal de 1450 de euro la 5000 euro.
  • Esti alertat prin aplicatie, e-mail si sms – daca esti abonat Orange
  • In plus, esti apelat imediat de un reprezentant al Centrului de Servicii Clienti Alo Groupama care va verifica daca alarma se confirma si daca ai nevoie de un specialist in regim de urgenta – in maximum o ora.
  • Primesti alerte chiar daca nu functioneaza conexiunea ta de internet de mare viteza, prin conectarea sistemului in regim de rezerva la reteaua GSM
  • Beneficiezi de asistenta tehnica de la Orange zilnic, de luni pana duminica intre orele 09:00 – 20:00, pentru serviciul Orange Smart Home

Beneficiile Asigurarii Locuintei cu Extra Acoperiri

Ce contine pachetul Orange Smart Home